Forumul national al oraselor 26 - 27 Mai 2015

HOTEL ATHENEE PALACE HILTON, BUCURESTI

Andreea Tudose

Andreea Tudose
director executiv Fundatia Regina Maria

Prin Policlinica Sociala Baba Novac, deschisa in iunie 2011, oferim anual peste 5.000 de servicii medicale gratuite catre peste 1.500 de pacienti.

Fundatia Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale.  Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei.

In prezent, prin Policlinica Sociala Baba Novac, deschisa in iunie 2011, oferim anual peste 5.000 de servicii medicale gratuite catre peste 1.500 de pacienti, persoane fara asigurare medicala si fara venituri, cu sprijinul celor 30 de cadre medicale voluntare si al celor peste 100 de sustinatori, persoane fizice si companii. Pe 27 mai 2015 vom inaugura cea de-a doua Policlinica Sociala, dedicata persoanelor cu venituri mici, cu o capacitate maxima de 170 de pacienti zilnic.

Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati, in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Vezi website