Forumul national al oraselor 26 - 27 Mai 2015

HOTEL ATHENEE PALACE HILTON, BUCURESTI

Enel

Enel

Enel, cel mai mare investitor privat in domeniul energetic, deruleaza, pentru al cincilea an consecutiv, proiectul City of Energy, ce a fost primit cu mult entuziasm de comunitatea urbana. Reprezentantii acestei comunitati au avut ocazia sa isi lase amprenta in diferite zone ale Bucurestiului, schimband posturile de tranformare Enel in opere de arta moderne.

Proiectul City of Energy, lansat de Enel Romania in anul 2011, are ca scop principal susţinerea comunitatii de artisti urbani si transformarea vizuala a mai multor zone din Bucureşti si din alte orase mari ale tarii, cu ajutorul acestora. Proiectul a debutat cu un concurs de design la care au participat cei mai cunoscuti artisti urbani ai momentului, printre care nume deja cunoscute precum Saddo, Sinboy sau Pisica Patrata si a continuat cu o expozitie extraordinara de becuri de dimensiuni umane, pictate creativ de unii dintre cei mai talentaţi artişti graffiti din Romania. A fost un prim pas facut de Enel pentru a umple de culoare Bucurestiul.

City of Energy a debutat si anul acesta in cadrul Turneului de Tenis ATP Nastase Tiriac. Primul post de transformare ales de Enel pentru editia din 2015 este situat in centrul Bucurestiului, in Parcul Izvor, si infatiseaza imagini din istoria tenisului. Cei patru pereţi ai postului de transformare Enel aflat in Parcul Izvor din Bucuresti – in apropierea caruia, in perioada 18-26 aprilie, se desfasoara Turneul de Tenis ATP Nastase Ţiriac – au fost transformati intr-o opera de arta moderna semnata de artistul Alex Baciu. Postul de transformare din Parcul Izvor infatiseaza imagini din istoria tenisului mondial, intr-o incercare de a reaminti tuturor despre radacinile si mostenirea sport, dar si de a readuce în prezent detalii despre stilul si jocul deceniilor anterioare.
Postul de transformare proaspat redecorat a fost inaugurat odata cu meciul demonstrativ de dublu dintre echipa formata din Ilie Nastase si Andrei Pavel si echipa Mansour Bahrami si Henri Leconte, de cealalta parte a fileului. Mai mult, cele patru vedete ale tenisului au fost prezente la inaugurare, în Parcul Izvor, unde au facut schimburi de mingi cu jucatori îmbracati în echipamente de tenis specifice secolului trecut, desprinsi parca de pe peretii transformatorului.

Grupul Enel este o companie energetica multinationala si un jucator integrat de top pe piata de electricitate si gaze naturale din lume, concentrandu-se în special în Europa si America latina. Grupul activeaza în peste 30 de tari de pe patru continente, generand electricitate din peste 96 GW de capacitate instalata neta si distribuind electricitate si gaz printr-o retea ce acopera circa 1,9 milioane km. Prezenta pe piata din Romania înca din 2005, Enel este, în acest moment, cel mai mare investitor privat în domeniul energetic, cu operatiuni în sectorul distributiei si furnizarii de electricitate, dar si al productiei de energie electrica din surse regenerabile. Compania are peste 3.400 de angajati pe plan local si ofera servicii unui numar de 2,7 milioane de clienti din trei zone importante ale tarii: Muntenia Sud (inclusiv Bucuresti), Banat si Dobrogea, totalizand aproape o treime din piata locala de distributie. Enel continua dezvoltarea unui program semnificativ de investitii pentru îmbunatatirea calitatii serviciilor, modernizarea retelei si implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Vezi website